Társaságunk 2022-ben is folytatja az elmúlt években megkezdett zöldítési programját. Ezúttal a 6-os főút mentén, a Paksi Atomerőmű és Paks városa közötti szakaszon 88 darab ezüsthárs került elültetésre.

A 6-os főút melletti faültetési projekt elsődleges célja az ipari tevékenység következtében kitermelt fák visszapótlása, valamint a városban élők és a következő generációk életminőségének megőrzése és javítása.

A PIP Nonprofit KFT a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. A meglévő zöldterületek és faállományok megőrzése mellett törekszik azoknak gyarapítására saját tulajdonú ingatlanjain, valamint szűkebb és tágabb környezetében egyaránt.

Az elmúlt év második felében az előző évek gyakorlatához hasonlóan jelentős zöldítéses programokat hajtottunk végre, melynek eredményeként cégünk saját tulajdonú lakó- és ipariterületein Pakson, Szekszárdon és Fadd-Domboriban közel 200 db fát és 1 300 db cserjét ültettünk el. Emellett közreműködésünkkel valósultak meg a „PaksOn Zöldítés 2021” cserjésítési és a Bartalfa Kezdeményezés faültetési programok.

PIP NONPROFIT KFT – A JÖVŐ TÉRSÉGFEJLESZTŐJE!