Irodai kapacitásnövelés

A Paks II. beruházásban résztvevő, illetve ahhoz kapcsolódó piaci vállalkozások hatékony munkavégzéséhez, az üzemviteli és adminisztratív tevékenységeik ellátásához irodahelyiségekre lesz szükségük. A felmerülő igényeket új irodaházak építésével, illetve a meglévő irodaépületek bővítésével lehetséges kielégíteni.

A funkcionalitás mellett arra törekszünk, hogy energiatakarékos, hatékony és környezettudatos épületek létesüljenek. Fontos szempont, hogy mind az építés, mind az üzemeltetés gazdaságos és költséghatékony legyen, az épületek alkalmasak legyenek a rendeltetésszerű használat mellett az „okosház” technológiák befogadására.

Az épületek, irodák utóhasznosítását is figyelembe kell venni. Az új atomerőművi blokkok beruházását követően lehetőség nyílik a térségbe letelepedő, továbbá a Paks II. üzemeltetésében résztvevő vállalkozások számára a helyiségek bérbeadására, illetve értékesítésére.

PIP Irodaház 1. / Inkubátorház
7030 Paks, Ipari Park, 4703/39 hrsz.

Az épület Paks déli részén, a 6. sz. főút és az M6 autópálya között elhelyezkedő Ipari Parkban található. Az épület kialakítása lehetőséget nyújt egymástól jelentősen eltérő technológiák betelepülésére. A földszinten ipari tevékenység végzésére alkalmas műhelyek/raktárak kerültek kialakításra, galériaszinten önálló öltözőblokkal. Az emeleten kaptak helyet az irodák, előadók, tárgyalók és kiszolgálóhelyiségek.
Rákóczi Irodaház
7030 Paks, Rákóczi utca 5-7.

Az ingatlan az Ipari Parktól 3 km távolságra, Paks belvárosában található. Az épület alaprajzi kialakítása és az irodák elrendezése elsősorban kisebb létszámú és alapterületű irodai igényeket szolgálja. Az ingatlan zárt udvarában dolgozói és ügyfél parkoló rendelkezésre áll.