2022. június 17-én Váralján a Parkerdőben megrendezett eseményen a PIP Nonprofit KFT csapata immár második alkalommal vett részt.

A Tolna Megyei Közgyűlés által évenként megrendezésre kerülő „Vár a Megye” – Tolna Megyei Értékek Napja rendezvény az idei évben is nagy sikerrel zajlott le. Településünket Paks Város Önkormányzata, a Paks II. Zrt. és a PIP Nonprofit KFT képviselte.

A rendezvényre kilátogatott Süli János államtitkár úr és Szabó Péter Paks város polgármestere is.

Nagy volt az érdeklődés Társaságunk standjánál, ahol a finom ételek és italok kínálása mellett cégünk tevékenységéről tájékoztattuk az érdeklődőket. Többen érdeklődtek a Paks II. beruházáshoz kapcsolódó térségfejlesztési feladatainkról. Az elmúlt évhez hasonlóan ismét kitelepült a PIP Információs Központ, amelynek egyik fő feladata a Paks II. beruházás kapcsán a térségünkbe érkező harmadik országbeli munkavállalók és családtagjaik beilleszkedésének segítése.
Nagy népszerűségnek örvendtek a Közép-Duna-kört bemutató kiadványaink és a fotófal is.

Az esemény kiváló alkalmat biztosított arra, hogy megyénk települései megmutassák értékeiket, a résztvevők pedig kötetlen körülmények között töltsenek el együtt egy élményekben gazdag napot.

A mellékelt képek a rendezvényen készültek: