2022. április 1-én ünnepélyes keretek között került átadásra a Fadd-Domboriban található, lakhatás fejlesztési céllal felújított ingatlanegyüttes, mely 1968-ban Tolna megye első motel kemping létesítményeként került felépítésre.

Az ünnepségen köszöntő beszédet mondott Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe-helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter, Horváth István országgyűlési képviselő, valamint Kovács Pál a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár. A beszédeket követően Társaságunk ügyvezetője, Gyöngyösi Csaba mutatta be a vendégeknek az épületben újonnan kialakított apartmanokat.

Társaságunk egy évvel ezelőtt, 2021. áprilisában kezdte meg a korábbi kemping területén található hotel és porta épületek rekonstrukcióját.

A komplex felújítás magában foglalta a teljes terület közműveinek kiépítését, az épületek meglévő gépészeti és villamos szerelvényeinek bontásást, újjáépítését, valamint a homlokzati és zárófödém szigetelést. A környezettudatosság szempontjainak figyelembevételével a szálló minden eleme megújult, az összes nyílászárót korszerű, hőszigetelt elemre cserélték ki, valamint napelemes rendszer került telepítésre az apartmanház épületében.

A lakhatási céllal felújított épületben az első ütemben 14 db kétágyas, 4 db nagyobb 2-4 ágyas és 1 db akadálymentes használatra alkalmas apartman került kialakításra.

A második ütemben 10 db könnyűszerkezetes ikerapartman, valamint belső közlekedési felületek, parkosítás, játszótér, fitnesz park építését tervezzük végrehajtani.

A terület új funkciójának megfelelően igényes zöldfelület kialakítás a cél.
Az utak mellé fasorok, a játszótér mellé facsoportok ültetését tervezzük.