A PIP Nonprofit KFT Térségi Információs Központja (korábbi Információs Központ) 2023. január 12-től kezdődően új helyszínen, a Deák Ferenc u. 3. szám alatt található Duna Irodaházban várja az ügyfeleket.

A Központ elsősorban a Paks II. beruházás létesítésére érkező harmadik országbeli állampolgárok számára nyújt napi szintű segítséget a beilleszkedéshez, tájékozódáshoz.

A Központ főbb feladatai közé tartozik az információs ügyfélszolgálat üzemeltetése, valamint a magyar közigazgatási és jogi ügyek intézésében való támogatás.

A Központ továbbra is segíti az ügyfeleket:

  • általános szolgáltatásokkal kapcsolatos információk biztosításával (szolgáltatói adatbázis alapján)
  • hivatali ügyintézéssel, egészségüggyel és oktatással kapcsolatos adminisztratív problémák megoldásában segítségnyújtással
  • aktuális információkat tartalmazó hírlevél kiküldésével
  • programajánlóval és a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeit kínáló honlappal

Az ügyfélfogadás rendje a következő:

  • személyesen hétfőtől péntekig 8.00-18.00 óra között
  • telefonon hétfőtől péntekig 6.00-20.00 óra között (a fennmaradó időben írásban az icenter24@pipkft.hu email címen jelezheti kérését

Az ingyenesen hívható zöldszámunk továbbra is: +36 80 296868

A korábbi Vállalkozói Információs Pont a jövőben szintén a Térségi Információs Központban várja az ügyfeleket. A PIP Nonprofit KFT a Paks II. Zrt.-vel együttműködésben személyes és elektronikus tájékoztatás nyújtásával támogatja a Paks II. projektben részt venni kívánó hazai vállalkozások felkészülését.Az érdeklődő vállalkozások tájékozódhatnak a Paks II. beruházásról, a beszállítóvá válás alapvető feltételeiről, valamint a Paks II. beruházás fővállalkozója által kiírt tenderekről.

Elérhetőségek: Telefon: +36 20 437 15 20, e-mail: vip@pipkft.hu